Top

Betaling bij of na bezorgingU kunt er bij ons voor kiezen de factuur na de bezorging/bij bezorging van uw bestelling te betalen.

Voor deze optie wordt 2% extra administratiekosten berekend.

Het betalen na levering is enkel mogelijk bij tegelbestellingen die rechtstreeks vanuit onze leverancier bij u wordt geleverd. De factuur wordt op de dag van levering per e-mail toegestuurd en dient binnen 5 dagen na factuurdatum te worden voldaan. In dit geval vragen wij wel een aanbetaling van 10% van het totale orderbedrag om de echtheid van de bestelling  te controleren.
Bestelt u sanitair of een combinatie en leveren wij (een deel van) de bestelling met eigen transport, dan kunt u contant aan de chauffeur betalen. Betaling na levering vervalt in dit geval.

Kiest u deze optie dan ontvangt u van ons een officiele orderbevestiging per e-mail met daarbij het aan te betalen bedrag. Na levering ontvangt u de factuur per e-mail. Het resterende bedrag dient binnen 5 dagen na levering op onze rekening te worden bijgeschreven. Tevens wordt een Pay-per-Mail bijgevoegd zodat betalen nog makkelijker en veiliger wordt. U kunt dan namelijk het bedrag of zelf of via de Pay-per-Mail overmaken. Ook buitenlandse overboekingen zijn mogelijk. 
 
Nieuwe producten